Câștigăm cazul dumneavoastră sau nu ne plătiți nimic!
DespagubiriDespagubiriDespagubiri
7 zile din 7
contact@despagubiri.eu
Vaslui, România
DespagubiriDespagubiriDespagubiri

Despăgubiri malpraxis

Malpraxis

Abaterea medicală apare atunci când un medic sau un alt furnizor de servicii medicale nu respectă standardele sau procedura medicală. Au fost luate măsuri greșite sau acțiuni complet eronate, rezultatul fiind rănirea sau decesul pacientului.

Dacă bănuiți că dvs. sau un membru al familiei dvs. ați fost rănit din cauza asistenței medicale neglijentă, un avocat de la firma noastră va fi fericit să vă evalueze cazul.

Infecții post-chirurgicale
Diagnostic greșit
Moarte suspectă
Cum te ajutăm?

Deși o simplă greșeală nu este în mod automat o malpraxis, o vătămare sau moartea cauzată de neglijența unui spital, a unei case de îngrijire medicală, a unui medic sau a unei alte profesii medicale este acoperită de asigurare de malpraxis medical.

Vom stabili dacă ați întâlnit o situație de neglijență medicală și vă vom oferi o evaluare sinceră a rezultatului.

Contact

  • str. Deceval, Nr. 16, Vaslui
  • 0756.659.757
  • contact@despagubiri.eu

Poate fi considerat malpraxis în următoarele situații: necunoașterea trecutului medical al pacientului, examinare greșită, interpretare greșită a simptomelor, neefectuarea unor teste, netrimiterea pacientului pentru un consult de specialitate, neschimbarea diagnosticului în cazul unui tratament care nu oferă rezultate, neglijență, cunoștinte medicale insuficiente;